onsdag 30 april 2014

8700g x 2 Bra start på semestern

Fiskesemestern var mer än välkommen och den kunde inte börjat bättre, rampade i runt 7 tiden på morgon och första fisken jag släpper på står väldigt högt upp i vattnet, släpper ner jiggen och gösen stiger upp och klipper direkt min Transparant roach i sextums twinteez.
Fisken går direkt upp i ytan och håvas snabbt.
Kan starten börja bättre, 10 minuters fiske och gösen mäter in på 95cm och 8700g.

95 cm och 8700g
Gösen var helt tom i magen och troligtvis var det en nyutlekt fisk.

Kör vidare och får några gösar i mindre storlek innan jag lyckas hitta ett bättre eko som denna gången står lite djupare. Fisken står lite djupare denna gången och denna gången får jag nöta lite på henne innan hon smyger upp och nyper till i jiggen.
Det blir en bra fight och när hon ligger i håven så tror jag att jag fått en riktigt grov gös och att 10kilos gränsen skulle vara nära.
Men när jag tar upp och mäter henne så ser jag att hon är kort i rocken och mäter in på 88cm men tynger vågen till 8700.

8700g 88cm
 Fisket denna vårsatsning började perfekt och jag tappade även en 5 kg fisk vid landningen samt att en annan bättre fisk landades under eftermiddagen.
5280g
Nu väntar bara 12 dagars fiske till så vi får hoppas att turen håller i sig.
Skitfiske

2 kommentarer:

  1. Grattis�� jag är inget avundsjuk ��. Jag har inte köpt något Nytt ekolod än men det blir nästa investering. 12 dagars fiske låter gött, själv blir det två dagar 10-11 maj.
    Ha det gott mvh Andreas Sundelius

    SvaraRadera
  2. Tack, du får ha ett skitfiske när du kommer ut och lycka till med lodet!

    SvaraRadera