tisdag 25 mars 2014

Årets sportfiskemässa

Helgen som varit så har jag haft det stora nöjet att få vara uppe på sportfiskemässan och vara med och arbeta för Westin.
Detta har varit väldigt roligt hela helgen med att träffa både konsumenter, facebookvänner och andra bloggare som man håller kontakten med men aldrig träffat live.

Mässan verkar vara väldigt lyckad med besöksrekord vilket är väldigt roligt att det växer och jag ser redan fram emot nästa år då den är på Elmia i Jönköping.

Jörgen visar beten i våren bassäng

Westins Monter

Mike the Pike blev framröstad som årets bete av besökarna.
 Mike the Pike var det stort drag efter och sålde tyvärr slut väldigt fort. Folk var väldigt imponerade över betets gång när det provades i bassängen och det blev en stor snackis.
Westin vann också Bästa Konfektion som är den nya Boatbagen som är helt vattentät.
Platypus i Stampes heta färger
 Fisheco var också där och livesände och här hittar ni när Jörgen snackar med Jan O om årets produkter. https://www.youtube.com/watch?v=h92PJq2B8vk

Nya Slimteez i 9tums storlek

På fredagkvällen så hade filmen som Freewater killarna varit i Alaska och gjort, vi anlände vid åtta tiden och då var det liveband och lite mingel samt en och annan bira vilket var supertrevligt. Om filmen kan man bara lyfta på hatten och säga grymt bra jobbat. Helt otroligt bra gjort och man lever verkligen in i filmen.
Det blev så klart stående ovationer efteråt och det pratas om att dem ska köra en visning till i sthlm så om du inte har sett den så måste du se den och om du har sett den så ser den igen.
Freewater Alaska
Skitfiske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar