fredag 9 augusti 2013

Länge sen sist

Har inte fiskat så mycket den sista tiden då jobba och andra festligheter har tagit min tid tyvärr men kunde komma ut ett pass i veckan som varit.
Vädret var kanon med fina vindar, lite moln och en härlig sol som började värma framåt förmiddagen efter en kall morgon.
Fisket började segt då de gick undan direkt och inte vill ha någon båt över sig som stog och surrade.

Men efter ett par timmar så kom första fisken i båten och skulle visa sig vara dagens största.

5640g
Snabbt tillbaka!
Skönt!
Hittade ett bättre eko som jag bränner i mothugget men krigar vidare och hittar några timmar senare åter en fisk som visar intresse och smyger sakta upp och efter 20 sekunders granskning av jiggen så kommer ett karate hugg.
5380g
Detta blir dagens två största fiskar och efter detta så får jag ytterligare några fiskar strax under 5 kg.
Hittar på eftermiddagen ett bättre eko som jag nöter ett litet tag på och sen kommer attacken som jag inte  reagerar på utan allt bara försvinner och en camo har nypt min för dagens magiska westins slime jigg.
Fisken går bara undan några meter och jag hittar den igen och skickar ner nästa jigg för att se om jag kan lyckas befria gäddan från jiggen och mycket riktigt smäller det direkt igen och denna gången går hon i håven och jag kan konstatera att jiggen inte sitter i henne och hon får glatt simma vidare.
Skitfiske

4 kommentarer:

 1. Hej fina fiskar, ser att du har en e-tec 40 på din alubåt, håller på att hitta rätt propeller till min båt med en e-tec 50, så undrar vad du har för propp på din snurra, fart, varv mm om du orkar svara?

  tack på förhand Johan

  SvaraRadera
 2. Fick ditt sms innan som jag svarade på. Lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Tjena! Vad kör du med för spö, rulle när du fiskar med 8tums jiggar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fiskar med luc coppens vertikal pro och daiwa viento rullar.
   Skitfiske

   Radera