onsdag 6 juni 2012

Blåsigt värre

Har nu varit ledig 5 dagar och ingen av dagarna har varit direkt vindstilla utan man har fått vara uppe med tuppen och sen avbryta framåt förmiddagen när vinden blir för hårt.
I måndags så skulle jag försöka köra ett pass och var uppe tidigt för att hinna avverka några timmar innan vinden skulle komma, dock började dagen med att en rådjurs bock inte följde väjningspliken och sprang rätt in i sidan på bilen och skadade både motorhuv, framskärm, sidorutan, backspegel, båda dörrarna samt bakskärmen så man blev ju lite försenad till sjön och det stackars djuret blev det inte mycket av med.
Men som tur är så klarade sig båten med endast någon liten repa.

Men som tur var så fick jag några fina gösar som man kunde trösta sig lite med.
80 cm 5100g
83 cm 5200g

Det blev även någon mindre fisk till innan jag fick bryta vid elva tiden då det inte var fiskbart längre då det gick metersvågor så länspumpen fick jobba rätt hårt stundtals.

Det är väldigt svårt att prickskjuta när det går för stor sjö dels för att båten blir svårare och kontrollera men det värsta tycker jag är att du inte kan få en bra presentation med jiggen då den flyger upp och ner med vågorna samt att givaren slår upp och ner så det blir svårt att få kontroll på sakerna.

Skitfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar