måndag 9 november 2015

En fisk på hela dagen men den var bra.

Körde för någon vecka sen ett pass efter gösen igen, kom ut i bra tid och det kändes hett med lagom vind och mulet väder.
Hittade några mindre ekon i början som var uppe och synade jiggen men de ville inte ta. Så sökte mig ut mot djupare vatten där jag hittar ett par bättre ekon som inte vill vara under båten utan så fort man kom upp på dem så var reaktion direkt att de bara sjönk ner mot botten.

De var inte ett dugg intresserade av jiggarna och lika hett som det kändes när jag åkte lika iskallt var det nu.
Körde vidare och alla ekon bara försvann och det blev att åka runt i flera timmar innan man hittar något vettigt att släppa på.
Men tillslut hittade jag en fisk som inte gick undan allt för mycket utan man kunde släppa på henne innan hon gick undan.
Letade upp henne igen och testade nästa jigg men det var samma sak då att hon bara gick iväg i sidled efter att hon sett jiggen en stund.
Men tredje gång gillt så skickade jag ner en Bass Orange i modell twinteez 8 tums storlek och efter några sekunder så stiger hon upp mot jiggen och klipper direkt.

Fisken är tung och knycker på bra och tar lite lina vid några tillfällen innan hon får glida in i håven.
8580g
Ser att det är en ryggbred filur som ligger där och vågen stannar på fina 8580g innan det blir ett par bilder och hon får simma hem igen.
Små marginaler detta fisket, det går fort från fiasko till succé vilket gör att man aldrig får slappna av då man kan missa viktiga minuter ute på sjön.

Nu är det runt lunch men efter detta så ser jag inga mer ekon fram till halv fyra tiden då jag bryter för dagen och trailar upp och åker hemåt.
Vill ni ser mer fiskerelaterade bilder från mig så följ mig på instagram under @gosfrallan

Skitfiske på er än är inte vintern här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar