tisdag 11 oktober 2011

Rapport Söndag och Måndagens fiske

Söndagen

Då blev det trolling då jag i Lördags blev klar med all el i båten då jag bytt elmotorer samt gått upp till 24v system istället för 12v så det behövdes lite grövre kablar osv.
Söndagen bjöd på minusgrader på morgonen och det var lite dimma på sjön men släppte ganska fort.
Fisket var inte på topp direkt och det blev en gös samt två gäddor och jag fick bryta vid 13:30 då vinden ökade och ökade.
Idag så var testet av ipiloten och det gick ju som en dröm. Det kommer bli ett perfekt hjälpmedel vid ensamfiske i lite hårdare väder.

Måndag
Ett stort hösttecken är när älgjakten drar igång, på vägen ut till sjön så stog tre jaktlag redo för vad som är typ premiärtur på öppetvatten för oss. Dvs julafton och nog allt fick dem utdelning då det avlossades 8 skott runt sjön så någon älg fick nog allt stämpla in allt.

Körde vertikal idag och började leta fisk ute på djupare vatten men där var det tvärdött och knappt en fisk syntes på lodet.
Körde runt lite innan man hittade lite gös att släppa på. Det var relativt segt med endast mindre fisk med topp runt 2.5 kg.
Det var en fin förmiddag men vid 13 tiden kom regnet och det höll i sig resten av fisketuren och man var blöt när man trailade upp båten och kunde sumera dagen med ett 20 tal fiskar upp i båten.

Nu blåste dem av matchen och Sverige är i EM Slutspel, vilken kanonmatch mot Holland.
Starkt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar