lördag 16 juli 2011

Fin kväll tillslut

Igår morse var jag och Johan från Team Åsberg ute på en liten gös safari. Vi var ute på sjön vid tre tiden på morgonen då de andra dagarna hade gett ett bra race vid den tiden.
Men idag så var inte förutsättningarna dem bästa med fallande tryck samt att vinden hade snurrat åt alla håll och kanter dem senaste dagarna samt mycket regn hade kommit och sänkt vatten tempen med 3 grader.
Men men bättre chans på gös än hemma i sängen! Så ut skulle vi.
Men det var som väntat trögt och man såg inte mycket fisk på lodet men det kom upp någon mindre gös då och då men inte alls den huggperioden runt 4 som varit innan.
Det dröjde till strax innan tio då Johan ser att hans ytterspö släpar efter och han tar upp och krokar och vi tror att det är yttligare en jr till dagens samling men efter halva drillen så vaknar gösen till liv och efter lite tjurande så visar den sig vid båtkanten och slår sig loss och simmar ner i djupet igen. Fiske låg runt 4.5 kg.
Det blev ett tio tal gösar idag men det var ytterst petiga hugg och ingen ordning alls.

Idag så ringde Leif och undrade om jag var sugen på ett kvällsfiske och det var man ju såklart. När är man inte sugen på det??
Vi träffades vid rampen vid 16 och fiskade sen till 22.30 och det var ytterst segt då vi endast hade en varsin fisk i båten samt ett 3-4 petningar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar