söndag 19 juni 2016

Göstrolling och vertikelfiske

Jag och min teamkamrat styrde ihop ett trollingpass efter gösen och det var kul att lufta sina gamla nissar och övriga göswobblers.
Tanken var att vi skulle köra halva dagen trolling och andra halvan skulle vi köra vertikalt vi kom ut vid halv 8 tiden och började släppa ut våra wobblers och började sicksacka över branterna där mycket fisk stog.
Körde på och såg att det stog lite bättre fiskar lite djupare och även en del fisk högre upp så vi tyckte det var märkligt att det inte small på mer fisk utan vi fick nöja oss med ett par små gösar och någon gädda.

Klockan blev eftermiddag och vi sadlade om och plockade fram gummi och pimpelstickor och började söka fisk.
Vi hittar några bra ekon och fidde drar efter några timmar en fin gös på 6,8 som bjöd upp på en galen fight för sin storlek och efter någon timme är det min tur att lura en bra fisk.
Runt 5,5kg
Vi kör vidare och bestämmer att vi ska bryta vid 19:00 och då hittar jag ett ruskigt bra eko, det största vi sett den dagen och fisken stiger upp på 3-4 jiggar utan att hugga men efter det så vägrar hon mer och går bara snabbt undan så jag får ge upp fisken och bryta för dagen.
Skitfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar