tisdag 24 juni 2014

Dag 2

Körde en tvådagars satsning med Elias och vi var ute i bra tid på morgonen och började leta ekon, det var väldigt få ekon att släppa på och området kändes inte alls hett för tillfället.
Jag sa att vi ger det till 10 tiden och händer det inget då så byter vi sjö då vindarna inte var vad som var utlovat.
Strax innan tio hittar vi dagens första vettiga eko och fisken smyger upp och tar jiggen, Elias drillar hem och vi landar en 4+ fisk.
4+
Fisken returneras och vi kör vidare en kort stund innan vi ger upp hoppet för sjön och kör till en annan och ska prova lyckan där.
Det blir rätt mycket åka båt men vi hittar ändå något bättre eko någon gång ibland men dem är väldigt svåra att få till att hugga. Tittar någon gång sen går dem bara undan.
Krigar på och jag lyckas få en 4,7a som stog högt upp i vattnet och tvekade inte länge innan det small stenhårt.

Körde på och hade några fiskar som var intresserade men ville inte hugga till 17 tiden då jag ser en bra fisk som står på 6 meter.
Skickar ner jiggen och den smyger upp och granskar jiggen 5-6 sekunder innan det blir ett sådant hästsparkshugg från ingenstans.
Otroligt vilken kraft dem har från helt stillastående läge och fisken känns bättre och bjuder upp till bra match.
Strax ligger det än bättre gös i håven som väger in på fina 6400g.
Man ser direkt att fisken har tagit ut sig bra i det värma vattnet så det blev bara ett snabbt foto med mobilen innan hon fort få gå tillbaka.
Skitfiske!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar