tisdag 18 maj 2010

Nya båten hemma


Har idag suttit 90 mil i bilen för att hämta min nya båt. Hoppas man blir riktigt nöjd med den nu.

7 kommentarer:

  1. Fan va gött! Ingen dålig båt den där, vart hittar du fiskebåtarna? Har letat som en galning på blocket, FS & Båtbörsen. Har hittat en som jag ev. ska titta på imorgon efter jag vart och metat borre. Dock är det inte en fiskebåt men en styrpulpet med högt fribord me 80-kärra. Vad kostar en sån här båt som du har här? :O

    SvaraRadera
  2. Det är bara att följa blocket så kommer det upp någon pärla då och då.
    Vad är det för motor/båt du ska kolla på?

    SvaraRadera
  3. http://www.blocket.se/blekinge/Styrpulpet_5m_27559322.htm?ca=18&w=3

    Där är båten jag ska kika på, tycker det är ett bra pris med tanke på kärra osv, frågan är sen, går det att montera en fronmonterad elmotor på den tro? Enda grejen är att den är inte rustad för fiske till 100% utan det måste jag göra själv, så det blir lite jobb, men samtidigt, då får jag den som jag vill ha den också.

    SvaraRadera
  4. Såg båten på blocket nu, den du köpte. 130k, inte lite de! Hade jag haft pengarna hade jag lagt dom där också, men så är det tyvärr inte. :/ Får nöja mig med en båt i 20-40k klassen =)

    SvaraRadera
  5. Elmotor går väl alltid att få dit på något sätt så det löser sig säkert.

    22 tusen för det känns som ett bra pris så det är bara att handla.

    SvaraRadera
  6. Elmotorn är nog det minsta bekymret, sjukt billiga på ohlssonsfiske, 1895:-, mer än halva priset mot alla andra butiker. :)

    Ja, jag tycker det, kan säkert pruta en liten peng också. Får se om det blir av, måste hitta tiden till att åka ner och hämta den och så köpa den me, kan ju avvakta på bättre båtar me.

    SvaraRadera
  7. Har kollat på en sådan båt, den verkar helt ok. Skitfiske Håkan / Team Röd

    SvaraRadera